“WE” in Webuildretail

Webuildretail (WBR) is een jong, gedreven en ambitieuze startup die voortkomt uit Nederlands grootste opleider in de mobiliteitsbranche, Innovam.

Oprichters Ernst en Vincent hebben samen meer dan 30 jaar ervaring in de marketing en sales. Samen hebben zij een sterke drive in het helpen bij beter retailen. 

Waarom doen we het?

  • Wij helpen (auto)retailbedrijven beter te retailen, voortdurend te vernieuwen en bij het creëren van klantwaarde

Hoe doen we het?

  • Door ons te richten op de commerciële transformatie bij onze klanten
  • Door kennis en inzichten te ontsluiten en te ontwikkelen, gevoed door ervaringen en ontwikkelingen uit andere branches en landen
  • Door onze klanten op pragmatische wijze te inspireren, door te laten zien wat er kan en hen vervolgens te helpen dit in de dagelijkse bedrijfsvoering toe te passen.
  • Door de proposities vooral samen met onze klanten te ontwikkelen
  • Door het ontwikkeltraject/groeipad en daarin de prioriteiten en gaps inzichtelijk te maken

Wat doen we dan?

  • Wij vertalen kennis in toegankelijke producten en diensten op de domeinen mens-proces-techniek
ERNST GLEIJM
ERNST GLEIJM
“Ernst brengt vernieuwing en focus”. Hij helpt bedrijven te innoveren en succesvol door te groeien. Conceptueel sterk en legt snel kruisverbanden. Ernst weet mensen in een organisatie te verbinden en aan te sporen tot verandering. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in management en ondernemerschap. Begeleidt start-ups en is specialist in sales en changemanagement.
VINCENT JORRITSMA
VINCENT JORRITSMA
“Vincent brengt nieuwe energie en kansen”. Hij heeft een heldere visie en creëert snel overzicht. Weet als geen ander complexe vraagstukken te ontrafelen en om te zetten naar praktische oplossingen. Vincent heeft meer dan 10 jaar ervaring in marketing & sales. Hij heeft grote verandertrajecten begeleid en succesvol doorgevoerd.

Start vandaag nog

Contact opnemen!

Onze partners