||Trainingen
Trainingen 2018-07-11T14:38:20+00:00

TRAININGEN

Automotive online marketing

Webuildretail wil autobedrijven online beter laten retailen. Online aanwezigheid en vindbaarheid zijn hierbij van groot belang. Om autobedrijven te helpen biedt Webuildretail verschillende automotive online marketing trainingen aan. Om automotive online marketing optimaal in te kunnen zetten richten wij ons vooral op het gebruik van social media en het vindbaar maken van de website van het autobedrijf. Daarnaast bieden wij trainingen aan op het gebied van Google Adwords en Google Analytics om je optimaal inzicht te geven in je online omgeving en zo alle automotive online marketing instrumenten goed te kunnen gebruiken en bijsturen.

Automotive online marketing ondersteuning

Wil je de online vindbaarheid van jouw autobedrijf vergroten, maar past het niet om dit zelf te doen? Webuildretail biedt ook online marketing ondersteuning aan. Met ons product Marketing as a Service nemen wij de online marketing voor je uit handen. Deze online marketing ondersteuning bestaat uit verschillende onderdelen:

  • Website Scan
  • Content Manager
  • Online adverteren

Training online marketing

Webuildretail vindt haar oorsprong in de autobranche, maar onze training zijn ook zeker geschikt voor bedrijven buiten de branche die opzoek zijn naar een online marketing training.

Contact opnemen!