Stuur op data met de Call Tracker van WeBuildRetail

Bloed, zweet en tranen verder, maar het moment is eindelijk daar! De Call Tracker van WeBuildRetail is beschikbaar en volledig geïntegreerd in het DEP websiteplatform. Dit stelt jou als autobedrijf instaat tot het inzien van de prestaties van zowel jouw online marketingcampagnes als advertenties op portals in jouw websitedashboard.

Stuur niet langer op gevoel, maar gebruik de beschikbare data om te bepalen welke advertenties jouw bedrijf binnen AdWords en Facebook voert. Stop daarnaast met het pompen van geld in campagnes die niet rendabel zijn. De Call Tracker van WeBuildRetail zorgt dat je meer uit je online adverteren haalt.

In geen enkele markt is de Fear of Missing Out zo groot als in de automotive. Gemiddeld genomen adverteren autobedrijven op 4 portalen. De toegevoegde waarde van deze portals wordt vaak in twijfel getrokken, maar stoppen met adverteren? Veel te eng. Dit komt omdat autobedrijven onvoldoende zicht hebben op wat deze portalen ze aan rendement oplevert. De Call Tracker van WeBuildRetail zet het licht aan in deze black box.

Interesse in Call Tracker van WeBuildRetail? Neem nu contact op met Sebastiaan (06-12254236) om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

Meer weten over Call Tracking