Real-time kortingsalerts

Consumenten willen dat het aankoopproces eenvoudig is. Niets maakt het kopen van een auto zo eenvoudig als onze real-time kortingsalerts. Als een consument geïnteresseerd is in een auto op jouw website, maar de prijs nog niet helemaal ziet zitten, kan hij zich aanmelden om een melding te ontvangen wanneer de prijs van die auto daalt. Dit vereenvoudigt het proces voor de consument en zorgt voor meer leads voor jou. Het is een win-win situatie!

De functionaliteit price drop was al even beschikbaar in de Nederlandse markt, maar dat betekent niet dat de ontwikkeling stilstaat. Uit data is gebleken dat in Nederland “kortingsalert” tot een betere conversie leidt dan “price drop”. Daarom wordt met onmiddellijke ingang bij al onze klanten deze Call to Action “kortingsalert” genoemd.

Verder zijn er instellingen toegevoegd om de kortingsalert nog verder op jouw voorkeuren te laten aansluiten. Je kan er nu voor kiezen om consumenten enkel de meest recente aanpassing aan de prijs te tonen. En om te voorkomen dat een consument een kortingsalert krijgt wanneer je jouw prijsstructuur wijzigt, kan je er nu voor kiezen enkel een notificatie te sturen bij wijzigingen in de “Master prijs”. De e-mail instellingen zijn ook onder handen genomen. Er is nu nog meer vrijheid in het versturen van e-mails uit jouw naam.

Tot slot zijn de e-mail notificaties aangepast. De e-mail notificatie is rustiger gemaakt en biedt de mogelijkheid tot het tonen van je persoonlijke autobedrijf logo.

Interesse in kortingsalert? Neem nu contact op met Gijs (06-53868134) om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.