De belangrijkste pagina’s van de website krijgen een update!

Het is algemeen bekend dat de zoekresultaten- (SRP) en voertuigdetailpagina (VDP) de meest bezochte pagina’s van de website zijn. Daarnaast zijn dit de pagina’s waarop consumenten hun interesse uiten. Het is dan ook niet gek dat wij continu opzoek zijn naar manieren om deze pagina’s te verbeteren. In een eerder stadium hebben wij dit voor de SRP al weten te bereiken. Gemiddeld genomen is 50% van alle verkoopleads afkomstig van de SRP.

SRP | Webuildretail

In een eerder stadium hebben wij dit voor de SRP al weten te bereiken. Gemiddeld genomen is 50% van alle verkoopleads afkomstig van de SRP. Met onze vernieuwde SRP en VDP zetten wij weer een stap in de goede richting. Met de nieuwe look en feel en de nieuwste responsive webdesign technieken zijn consumenten verzekerd van de beste browser ervaring op elk device.

VDP | Webuildretail

VDP | Webuildretail

Interesse in een upgrade van jouw SRP en VDP? Neem nu contact op met Sebastiaan (06-12254236) om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

 

 

 

 

 

 

Met het oog op het optimaliseren van de klantervaring wordt gestreefd naar een zogenaamd end-to-end design. Om deze reden konden de contactformulieren natuurlijk niet achterblijven. Ook deze formulieren hebben een upgrade gekregen. In eerste instantie door een zogenaamde één klik functie toe te voegen. Voor details klik hier. En inmiddels hebben deze ook een esthetische upgrade gekregen.

Interesse in een upgrade van jouw SRP, VDP en contactformulieren? Neem nu contact op met Sebastiaan (06-12254236) om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.