MARKETING AS A SERVICE

Herken je de volgende gedachtegangen?

Ik heb geen tijd om mijn website te onderhouden

Wat moet ik op mijn website plaatsen?

Ik krijg te weinig leads binnen.

Hoe kan ik nu mijn doelstelling behalen?

Ik betaal elke maand voor AdWords,maar heb geen idee wat het oplevert?

Wat kan ik met al die data?

Hoe zorg ik dat klanten mij vinden?

Webuildretail helpt je stapsgewijs om dit te realiseren.

Online marketing wordt als moeilijk ervaren en is vaak onvoldoende vertegenwoordigd binnen het autobedrijf. Marketingactiviteiten worden belegd bij verkopers of receptionisten, terwijl dit niet de belangrijkste taak is van deze personen. Met het gevolg dat het er ‘bijgedaan’ wordt en het resultaat onvoldoende is.

De website van een autobedrijf is de belangrijkste showroom geworden. De fysieke showroom wordt uitstekend onderhouden. Maar gebeurt dit ook met de online showroom? Webuildretail wil autobedrijven helpen om ook deze showroom optimaal in te zetten.

Websitescan

Met de Webuildretail Websitescan wordt jouw website getest, aan de hand van een uitgebreide checklist, op de meest voorkomende gebreken. De uitkomsten hiervan zullen als advies worden gepresenteerd om samen vervolgstappen te bespreken.

Autobedrijven snappen dat de website van het bedrijf belangrijk is, maar hebben vaak niet de kennis en ervaring om de volledige potentie eruit te halen. De website wordt vaak beoordeeld op vlakken die je gelijk kan zien – is het mooi? Of de website ook goed presteert wordt vaak niet meegenomen.

De volgende onderwerpen komen aan bod in de websitescan:

  • Content, taalgebruik
  • Lay-out en menustructuur
  • Pagina instellingen
  • Call to Actions
  • Prijsstrategie.

Content Manager

De Webuildretail Content Manager verzorgt content voor jou. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het vullen van pagina’s, het updaten van de modelpagina’s of het ontwerpen van banners om uw acties te promoten.

Het regelmatig plaatsen en updaten van content op de website is erg belangrijk om potentiele klanten te voorzien in hun informatiebehoefte. Het managen van deze content kost echter veel tijd en autobedrijven beschikken vaak niet over de tijd en/of juiste kennis om dit met regelmaat te doen.

Het resultaat is een stralende website met kwalitatief goede content. Niet alleen zorgt dit voor een betere vindbaarheid in zoekmachines en daardoor meer websiteverkeer, maar potentiele klanten zullen ook meer tijd op jouw website besteden. Een eerste stap in het binden van de potentiele klant is hiermee gemaakt.

Online Adverteren

Met online adverteren wordt je als autobedrijf niet meer over het hoofd gezien. Wij verzorgen een volledige opzet van je online advertentie campagne(s). We bespreken samen wat jouw doelstellingen zijn. Om deze te bereiken richten wij ons op AdWords, Social Media en Remarketing. Wij maken vervolgens de technische vertaling door jouw accounts in te richten en advertenties op te stellen. In overleg wordt jouw maandbudget afgesproken.

Als autobedrijf wil je niet over het hoofd gezien worden door consumenten die opzoek zijn naar een auto, maar vaak is het lastig om online de aandacht te kunnen trekken van potentiële klanten. En hoe haal je eigenlijk bezoekers terug die je al eens op je website hebt gehad?

De resultaten van de campagnes die we voor je inzetten zijn meetbaar en we behalen rendement uit je investering. Met andere woorden, online adverteren zal voor een aanzienlijke stijging in het aantal bezoekers en leads zorgen.

Start vandaag nog

Contact opnemen!