Doménique Steverink

In deze terugkerende rubriek willen wij graag het team van Webuildretail aan je voorstellen. In de tweede editie willen wij graag Doménique Steverink aan je voorstellen.

Na bij m’n vorige stage bij Ford Nederland in contact te zijn gekomen met Vincent Jorritsma, ben ik inmiddels alweer ruim anderhalf jaar werkzaam bij Webuildretail. In de tussentijd heb ik niet stilgezeten, ik ben van support medewerker naar consultant,  en van consultant naar m’n huidige functie gegaan: launch coördinator.En niet geheel onbelangrijk, ik heb tussendoor ook m’n bachelorscriptie voor Webuildretail mogen schrijven.Ik heb van huis uit de passie voor auto’s en een goede dosis creativiteit meegekregen. Het is dan ook niet gek dat ik de launch trajecten maar al te graag naar me toe heb getrokken. Sinds ik op m’n huidige plek zit, heb ik er m’n persoonlijke missie van gemaakt, om er alles uit te halen wat erin zit. Dat we werken met een website platform betekent niet dat er niks mogelijk is, je kan binnen de kaders van het platform, prima nieuwe designs creëren.

Met dit als oogpunt hebben Sebastiaan en ik ons een poos geleden gestort op het creëren van nieuwe templates, die ontwikkeld zijn met de Europese markt in ons achterhoofd. Oostendorp-Auto, Hekkert Autogroep, ACSL en Auto Luykx zullen worden gehuld in dit nieuwe design.

Naast de launch trajecten, neem ik ook de Marketing as a Service trajecten op mij, hierbij ondersteun ik de autobedrijven maandelijks met het plaatsen van content op de website. Daarnaast is hier nu een nieuw product aan toegevoegd, Content managen On Demand, dat wil zeggen dat we nu ook actiepagina’s, modelpagina’s en andere specifieke pagina’s kunnen realiseren zonder dat je vastzit aan een abonnement.

Binnen niet al te lange tijd zullen de websites waar ik graag m’n handtekening onder zet, live gaan. Volg ons op LinkedIn of hou onze LinkedIn-pagina goed in de gaten, dan zul je de nieuwe websites vanzelf voorbij zien komen.

Ben je geïnteresseerd geworden in een nieuwe frisse look voor de website, of benieuwd naar wat er mogelijk is? Ik hoor het graag.

Vriendelijke groet,

Doménique Steverink